Ντράπηκε τον Κριστιάνο ο Ντοναρούμα

22:53 | 15/11/2018

Κόμπλαρε στη θέα του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Λουίτζι Ντοναρούμα μετά την ήττα της Μίλαν από τη Γιουβέντους με 2-0, όπως παραδέχτηκε.

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να γνωρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο Λουίτζι Ντοναρούμα, που δεν κατάφερε εντέλει να μιλήσει στον Πορτογάλο καθώς ντράπηκε. 

Ο 19χρονος πορτιέρο θα είναι βασικός στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Πορτογαλία το Σάββατο για το Nations League, όμως δεν θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να γνωρίσει τον άσο της Γιουβέντους, καθώς δεν βρίσκεται στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης του 2016. 

«Είμαι χαρούμενος και ευχαριστώ τον προπονητή που εναπόθεσε την πίστη του σε εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που θα αντιπροσωπεύσω την εθνική, είναι το όνειρο κάθε παιδιού», δήλωσε στο «Rai Sport» ο άσος της Μίλαν. 

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα γνώριζα τον Ρονάλντο, επειδή τον αντιμετώπιζα συχνά στο PlayStation. Δεν του μίλησα, ντράπηκα», αποκάλυψε. 

Αρνητικός πρωταγωνιστής του ιταλικού ντέρμπι ήταν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, που έχασε πέναλτι και στη συνέχεια αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. 

«Τον συγχωρήσαμε, είναι ένας φανταστικός τύπος και ζήτησε συγνώμη απ’ όλους. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για αυτόν και το “κλειδί” είναι πως γνωρίζει ότι έκανε λάθος, οπότε δεν θα το ξανακάνει. Ζήτησε συγνώμη μέχρι και από τον διαιτητή», υποστήριξε ο Ντοναρούμα. 

«Ήταν πολύ απογοητευμένος. Πήγα να τον παρηγορήσω. Πρέπει να παραμείνει ήρεμος, επειδή μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει». 

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.