Ο 17χρονος που δοκιμάζεται στον ΟΦΗ και τα... γονίδια

SMS
13:36 | 12/06/2021

Τον διεθνή 17χρονο Παναγιώτη Κουτούζο, από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, δοκιμάζει ο ΟΦΗ

Ένα παιδί γέννημα - θρέμα της ακαδημίας της Αναγέννησης Ιεράπετρας, θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες ο ΟΦΗ. Ο 17χρονος Παναγιώτης Κουτούζος θα περάσει από το... μικροσκόπιο της ομάδας του Ηρακλείου, ένα παιδί που διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με συμμετοχή και στην Εθνική Παίδων.

Μάλιστα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Αναγέννηση Ιεράπετρας, η οποία προέτρεψε τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να φτάσει κοντά στους στόχους του.

Tα... γονίδια του Κουτούζου

Ο γεννημένος το 2004, Παναγιώτης Κουτούζους, αγωνίστηκε ως μεσοεπιθετικός και είναι γιος του παλαίμαχου άσου, Λευτέρη Κουτούζου, που είχε γράψει τη δική του σημαντική πορεία στο χώρο.

Όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο του το Capitano.gr, ''για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ο μπαμπάς Κουτούζος ήταν ένας τρομερό αμυντικό χαφ, που φημιζόταν για τις αστείρευτες δυνάμεις τους και το απαράμιλλο πάθος μέσα στο ματς. Πέρασε και από αρκετές ομάδες του Ηρακλείου (Χερσόνησος, Μοχός, Ηρόδοτος), όμως είχε «φτιάξει» το όνομα του στην Αναγέννηση, ενώ από συγκυρίες δεν αγωνίστηκε ψηλότερα. Ο Παναγιώτης, έτσι, πήρε τα γονίδια του πατέρα του και δείχνει ικανός για να κάνει περισσότερα πράγματα από τον Λευτέρη, καθώς πρόκειται για πολύ καλό ταλέντο.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.