Ο Βέρα «τσιτώνει» τους παίκτες!

SMS
21:10 | 22/02/2019

Τα εντατικά μαθήματα... σκοραρίσματος του Χάιμε Βέρα και τα «γκάζια» στους παίκτες του ΟΦΗ μετά το κάζο με τη Λαμία.

Το πάθημα του ΟΦΗ με τη Λαμία και οι χαμένες ευκαιρίες που κόστισαν με μία ανέλπιστη ήττα, η οποία έχει βάλει σε μπελάδες την ομάδα, έχουν... τσιτώσει τον Χάιμε Βέρα.

Ο Χιλιανός προπονητής κάνει εντατικά «μαθήματα» στους παίκτες του ΟΦΗ που αφορούν το σκοράρισμα και μάλιστα στις περισσότερες προπονήσεις των τελευταίων ημερών επικεντρώνεται πολύ στις ασκήσεις και στα τελειώματα, θέλοντας να βάλει τέλος σε αυτόν τον βραχνά της ομάδας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως από τότε που ανέλαβε τον ΟΦΗ ο Βέρα έχει τονίσει σε κάθε ευκαιρία ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι το γκολ. Μάλιστα, έχει σταθεί και στο ψυχολογικό κομμάτι έχοντας διαπιστώσει πως οι παίκτες έχουν επηρεαστεί από το γεγονός ότι το γκολ δεν έρχεται εύκολα και οι ευκαιρίες είναι πολλές. Ειδικά στον αγώνα με τη Λαμία το... κακό παράγινε, με τον ΟΦΗ να έχει 4 κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και να μην καταφέρνει να σκοράρει σε καμία από αυτές.

Ο Βέρα έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής και ξέρει γι' αυτό και στις προπονήσεις όταν χρειάζεται «τσιτώνει» με τις φωνές του τους παίκτες για να πάρουν τα πάνω τους. Παράλληλα, φροντίζει να τους τονίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει να έχει ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Για να έρθει, όμως, η σωτηρία πρέπει πρώτα να έρθει η... σωτηρία στην επίθεση.

Γι' αυτό όταν ο Χιλιανός βλέπει πράγματα στις προπονήσεις που δεν του αρέσουν δεν διστάζει να βάζει τις φωνές. Ειδικά όταν βλέπει τους επιθετικούς να χάνουν τα άχαστα και στο ΒΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο έλεγχος προόδου των μεταγραφών του ΟΦΗ: Τα συν και τα πλην

Μέσα και ο Ποτουρίδης

Πάλι πρόστιμο στον ΟΦΗ

Εφτασε στο ΒΑΚ το νέο τεχνολογικό επίτευγμα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.