Ο Βόλος για τις δηλώσεις Γκουροτσένα για Σαββίδη και ΠΑΟΚ-Ξανθη

20:05 | 24/03/2020

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε σε Μέσο στην πατρίδα του και με βάση το δημοσίευμα αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και στην υπόθεση της σχέσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Ο Βόλος, ωστόσο, με ανακοίνωση του τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής του δεν αναφέρθηκε σε κάποιο φυσικό πρόσωπο και όσα γράφτηκαν, αποτελούν άποψη του δημοσιογράφου στον οποίο μίλησε.

Αναλυτικά: «Με αφορμή την παραποίηση των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή μας Ικερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της πατρίδας του σας παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Ικερ Γκουαροτσένα δεν αναφέρθηκε σε κανένα φυσικό πρόσωπο και η όποια αναφορά στον Ιβαν Σαββίδη αποτελεί προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο να είναι όλοι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε για να πούμε αλήθειες.

Άλλωστε το ψέμα και η παραπληροφόρηση αποτελεί προτέρημα άλλων που ευτυχώς για εμάς τους γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα».

diodo.jpg#asset:188417

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.