Ο Βουό ήταν όλος ο ΟΦΗ

10:43 | 11/12/2018

Η ξεχωριστή δουλειά του Βουό στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής και η παρουσία του που «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό είχε πολλούς διακριθέντες. Κάποιοι εξ αυτών ήταν οι αφανείς ήρωες, αυτοί που έκαναν δουλειά μέσα στο γήπεδο, αλλά επειδή το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι άδικο σπορ, δεν έθελξαν τον κόσμο.

Τρανό παράδειγμα ο Τζίλι Βουό. Ο επιθετικός του ΟΦΗ μπορεί να μην πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, αλλά η δουλειά που έκανε στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ίσως η πιο σημαντική απ' όλους τους άλλους.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό με το... όπλο του. Με τρεξίματα και πίεση ψηλά, σε όλες τις γραμμές. Εδώ ακριβώς έρχεται να προστεθεί η πολύτιμη βοήθεια του Βουό στο ανασταλτικό κομμάτι.

Η άμυνα που παίζει είναι εξαιρετική. Τα ανεβάσματά του στην άμυνα σε κάθε επίθεση του Παναθηναϊκού είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Ακόμα και στα στημένα του τριφυλλιού, ο Βουό είναι εκεί και μαρκάρει. Το ύψος που ίσως να έλειπε από την άμυνα του ΟΦΗ έρχεται να το καλύψει αυτός.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Τζίλι Βουό αποτελεί ένα βασικό και αναντικατάστατο μέλος του εφετινού ΟΦΗ και κάθε απουσία του «πονάει». Δεν είναι οι βοήθειές του στην επίθεση, είναι η συνολική του παρουσία.

Το βράδυ της Κυριακής ήταν από τους «πιστούς στρατιώτες» του Παπαδόπουλου και ένας από τους βασικούς συντελεστές του θριάμβου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.