O Ελληνικός αθλητισμός «αποχαιρετά» την Φώφη Γεννηματά

SMS
14:13 | 25/10/2021

Πλήθος ανακοινώσεων και αναρτήσεων από ομάδες, έπειτα από την τραγική είδηση του χαμού της προέδρου του ΚΙΝΑΛ σε ηλικία μόλις 57 ετών

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) η Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό μετά τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της την Κυριακή το βράδυ.

Εισήχθη στον Ευαγγελισμό πριν από δύο εβδομάδες, μετά και την κρίση ειλεού, ασθένεια του λεπτού εντέρου η οποία προβλημάτισε ιδιαίτερα τους γιατρούς.

Η Φώφη Γεννηματά διαγνώστηκε σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία στα 44 της χρόνια, όπως και η μητέρα της. Δίνοντας θάρρος σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, είχε μιλήσει συχνά για το θέμα της υγείας της, όπως και στις προσπάθειες που έκανε για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της πέρυσι, μίλησε χωρίς φόβους για το καρκίνο υπενθυμίζοντας ότι η νόσος αυτή πριν αρκετά χρόνια τής στέρησε τους δύο γονείς της.

Πέρα από τους πολιτικούς, τις ηγεσίες των κομμάτων αλλά και στελέχη του κόμματος, συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέδωσαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκφράζοντας την θλίψη τους, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι και οι αθλητές που έχουν κάνει ανάρτηση συλληπητήριο μήνυμα για την συμπαθέστατη και με ήθος πολιτικό και πρώην βουλευτή.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ενας νέος άνθρωπος, που πάλεψε με θάρρος επί μακρόν στην προσωπική του περιπέτεια και με ήθος και αξιοπρέπεια στον δημόσιο βίο του, έχασε σήμερα τη μάχη.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία «έφυγε» νωρίς, προκαλώντας μεγάλο πόνο πρώτα και κύρια στους οικείους της.
Προς αυτούς εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας, μαζί με την ειλικρινή μας πεποίθηση ότι η εκλιπούσα αποτέλεσε μια έκφραση ψυχραιμίας και ενότητας στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

«Η ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μια αξιοπρεπής πολιτικός, μα πάνω απ’ όλα, μια γυναίκα που έδωσε γενναία μάχη για πολλά χρόνια με την ασθένεια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για τη Φώφη Γεννηματά που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με την ασθένειά της. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.