Ο Εμπαπέ έριξε… πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης

16:44 | 03/06/2021

Όταν ήταν 14 ετών.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαινόταν… από μικρός ότι μπορεί να κυριαρχήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σε συνέντευξη του, μάλιστα, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ηλικία 14 ετών.

Τότε, άλλωστε, είχε ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα και είχε συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Οι γονείς μου ήθελαν να ξεκινήσω την καριέρα μου στη Γαλλία, όπως και να σπουδάσω εκεί. Να παίξω ποδόσφαιρο και να συνεχίσω να προπονούμαι στην χώρα μου.

Ακόμα κι αν πήγαινα στην Ισπανία με τον Ζιντάν, δεν έπαυε να σημαίνει ότι ήταν μια άλλη χώρα, μια άλλη κουλτούρα. Στην αρχή ήταν δύσκολο να κουβαλήσω το βάρος, γιατί ήμουν πολύ μικρός», είπε αεχικά ο Εμπαπέ.

Σε ερώτηση για το πως προσαρμόστηκε στην ελίτ του ποδοσφαίρου, ο σούπερ σταρ της Παρί δήλωσε: «Ήμουν 18-19 χρονών και ήθελα να κάνω πράγματα της ηλικίας μου. Αλλά στο γήπεδο μου ζητούσαν να είμαι ένας ενήλικας.

Όταν θέλεις να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, δεν υπάρχει χώρος για ανωριμότητα, δεν υπάρχει χώρος για παιδιά. Είναι ο κόσμος των ενηλίκων και πρέπει να προετοιμαστείς».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.