Ο Φερέιρα δεν ήρθε για τα οικογενειακά διπλά

SMS
11:30 | 11/02/2019

Ο Φελίπε Φερέιρα έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ και έδειξε ότι δεν ήρθε απλά για να συμπληρώσει το ρόστερ και να μείνει ως «αιώνιο» ταλέντο.

Η αρχική έκπληξη ήταν ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η δεύτερη είχε να κάνει με τη συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Φερέιρα, ο οποίος πρωτοσυστήθηκε με τον κόσμο του ΟΦΗ όταν πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Ο Φερέιρα ήταν η μεταγραφή-έκπληξη του ΟΦΗ. Κυρίως γιατί το συνόδευαν ελάχιστα στοιχεία. Το μοναδικό που έγινε γνωστό ήταν ότι αποτελούσε τον «εκλεκτό» του Βέρα που τον γνώριζε από τη Χιλή. Και το δεύτερο ήταν ότι έρχεται στον ΟΦΗ σαν μία επένδυση για το μέλλον.

Ο Φερέιρα, όμως, δεν ήρθε απλά για να συμπληρώσει το ρόστερ του ΟΦΗ ούτε για να παίζει στα οικογενειακά διπλά. Εγινε ξεκάθαρο την Κυριακή πως θα έχει ενεργό ρόλο και πως ο Βέρα τον πιστεύει. Ο νεαρός αποτελεί ακόμα μία λύση για τα εξτρέμ της ομάδας και πήρε την πρώτη του... κρυάδα σε ένα δύσκολο ματς.

Η συνέχεια είναι δύσκολη για τον ΟΦΗ και ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια. Και ο πιτσιρικάς θα είναι ακόμα ένα «όπλο» στη «φαρέτρα» του Χιλιανού προπονητή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.