​Ο Γολγοθάς μέχρι το τέλος του 2021 και η 3η θέση

ΟΦΗ

Τα back to back παιχνίδια του ΟΦΗ και το πρόγραμμα των αντιπάλων σε ένα «καυτό» διάστημα μέχρι το φινάλε του 2021.

Ο ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω του τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κρατάει τα θετικά και τα αρνητικά και προχωράει και πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Πρόκειται για το πρώτο από μία σειρά back to back αγώνων μέχρι το φινάλε του 2021, αφού ο ΟΦΗ από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 23 του ίδιου μήνα, σε διάστημα δηλαδή 11 ημερών, θα δώσει 4 αγώνες. Τρεις για το πρωτάθλημα και έναν για το Κύπελλο, τον επαναληπτικό με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ παίζει την Κυριακή εκτός με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την επόμενη Πέμπτη υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τον Άρη. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να παίξει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες μετά θα φιλοξενήσει στο Ηράκλειο τον Άρη στη ρεβάνς του 1-3 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Συνοπτικά:

Κυριακή 12/12: Απόλλων-ΟΦΗ

Πέμπτη 16/12: ΟΦΗ-Άρης

Δευτέρα 20/12: ΑΕΚ-ΟΦΗ

Πέμπτη 23/12: ΟΦΗ-Άρης (Κύπελλο)

Την ίδια ώρα οι ομάδες με τις οποίες αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ κοντράρεται στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας έχουν δύσκολες και επικίνδυνες αποστολές. Συγκεκριμένα, την προσεχή Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα που αυτή τη στιγμή είναι 3ος, υποδέχεται τον Βόλο, ο Άρης παίζει εκτός με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τη Λαμία και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Ατρόμητο.

Την μεθεπόμενη αγωνιστική όπου ο ΟΦΗ παίζει με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός με τον ΠΑΣ Γιάννινα ίσως στην πιο κρίσιμο αγωνιστική, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα.

Την τελευταία αγωνιστική για το 2021 ο ΟΦΗ θα παίξει με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ιωνικό, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ είναι 5ος με 18 βαθμούς. Από πάνω έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ που έχουν από 19 βαθμούς και από κάτω έχει τον Άρη και τον Παναθηναϊκό που έχουν από 17. Πιο μακριά είναι ο Βόλος με 14 βαθμούς και οι Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης που έχουν από 13.

Ο ΟΦΗ ιδανικά θέλει να κλείσει τη χρονιά στην πρώτη τετράδα. Από τη μία κρατάει την τύχη στα χέρια του, από την άλλη έχει δύσκολα παιχνίδια αφού έχει να παίξει με Άρη και ΑΕΚ (εκτός). Το θετικό είναι ότι και οι συνδιεκδικητές έχουν δύσκολες αποστολές με σημαντικότερη αυτή στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ και ΠΑΟΚ.

To σημαντικό είναι πως πρόκειται για τεράστια η υπόθεση για το συγκρότημα του Νιόπλια να καθορίζει την τύχη του και να τον κυνηγάνε, ουχί να κυνηγάει. Είναι τεράστια υπόθεση σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος να έχει ανοδική πορεία και να βρίσκει τον δρόμο του. Είναι τεράστια υπόθεση να έχει βλέψεις να κλείσει το 2021 όντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς βιασύνη με Ντουρμισάι και Νέιρα

Με Πασαλίδη στη Ριζούπολη

Όλα παίρνουν το δρόμο τους ανεπιστρεπτί!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.