O Ηρακλής απέκτησε παίκτη ύψους 2.10!

13:17 | 06/08/2020

Ο Ηρακλής συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυσή του αφού απέκτησε τον 23χρονο θηριώδη (ύψους 2.10μ.) Βραζιλιάνο κεντρικό, Κάιο Τιμπό.

Η ενίσχυση του Ηρακλή στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται. Η ομάδα βόλεϊ του γηραιού απέκτησε τον 23χρονο θηριώδη (ύψους 2.10μ.) Βραζιλιάνο κεντρικό, Κάιο Τιμπό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηρακλής έχει αποκτήσει και τον 34χρονο πασαδόρο, Φιλίπ Ντεσποτόφσκι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η διοίκηση του ΑΣ Ηρακλή 2015 με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον θηριώδη Βραζιλιάνο κεντρικό Kaio Timbó.Ο Kaio γεννημένος στις 30.06.1997, έχει ύψος 2,10, αγωνίζεται ως κεντρικός και έως τώρα ήταν μέλος σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Εθνικής Βραζιλίας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον παίκτη μας δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδωσε η ομάδα του Ηρακλή να βρεθώ και να γίνω μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και μαζί να φερουμε τίτλους σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.