Ο Ηρόδοτος ανέβασε τρία παιδιά στην πρώτη ομάδα

21:45 | 08/04/2021

Η κρητική ομάδα προώθησε τρία νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες του σωματείου στην μεγάλη ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη στο ρόστερ του ΗΡΟΔΟΤΟΥ τρία δικά μας παιδιά. Ο λόγος για τον Μιχάλη Βλαχάβα, τον Αντώνη Μπουγά και τον Δημήτρη Μυρτέλι. Ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και συνέχισαν με συμμετοχές και παρουσίες στις θυγατρικές ομάδες του συλλόγου. Το ταλέντο, η δουλειά και η προσπάθεια τους οδηγούν στο επόμενο σκαλοπάτι της ποδοσφαιρικής τους ζωής, να φορέσουν την φανέλα της μεγάλης ομάδας του συλλόγου μας. Γνωρίζουμε την καλή δουλειά που γίνεται στις ομάδες των Ελπίδων μας και των Νέων μας και από τους κυριότερους στόχους της διοίκησης είναι η μεγάλη ομάδα να στελεχώνεται συνέχεια και με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τις υποδομές μας.

Μιχάλη, Αντώνη και Δημήτρη ευχόμαστε καλή αρχή στην μεγάλη ομάδα, να έχετε πάνω απ΄όλα υγεία, η παρουσία σας και η εμπειρία που αποκομίζετε είναι σίγουρο ότι μόνο κέρδη θα σας φέρει. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον ΗΡΟΔΟΤΟ στην επίτευξη των στόχων μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.