Ο Ηρόδοτος στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας του

SMS
15:04 | 21/09/2018

Ολα κρέμονται σε μία κλωστή, ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε τούνελ και περιμένει να δει στο βάθος το φως.

Λένε πως όταν πέφτεις από την κορυφή κάνεις μεγάλο κρότο. Ο Ηρόδοτος αυτή τη στιγμή είναι στο χείλος του γκρεμού. Η αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση της Παρασκευής και η αγωνία για το άμεσο μέλλον είναι ένα βήμα πιο κοντά στο κενό.

Ολα αυτά λίγους μόλις μήνες μετά τους πανηγυρισμούς. Η τρομερή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, η ιστορική άνοδος στη Football League, οι μεγάλες στιγμές που έζησαν στην Αλικαρνασσό. Ολα αυτά κινδυνεύουν να χαθούν, σαν το συννεφάκι στα όνειρά μας.

Ο Ηρόδοτος ακροβατεί. Και ακροβατεί επικίνδυνα. Μία ομάδα με τη δική της ξεχωριστή ιστορία, ένας σύλλογος με αλματώδη πορεία προς τα πάνω, ξαφνικά βλέπει στο βάθος να έρχεται η καταστροφή. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι από την αρχή της προετοιμασίας, ο Σωκιανός τρέχει για να βρει χρήματα, διάφορα σενάρια ακούγονται, αλλά επί της ουσίας, οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται στο πιο κρίσιμο μονοπάτι της ιστορίας τους.

Θα είναι κρίμα να πέσει σαν τραπουλόχαρτο ό,τι χτίστηκε τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την άνοδο. Θα είναι κρίμα για την ιστορία, τους ανθρώπους που δούλεψαν, τον κόσμο που στηρίζει τον Ηρόδοτο. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.