Ο Κούγιας διαψεύδει πώληση της ΑΕΛ

18:22 | 04/10/2019

Νέα δήλωση του Αλέξη Κούγια αυτή τη φορά με αφορμή τα σενάρια πώλησης της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, σε διάψευση δημοσιευμάτων πως έχει πουλήσει την ΑΕΛ, προχώρησε ο γνωστός ποινικολόγος. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

Πληροφορήθηκα από συνεργάτες μου, την εντελώς ψευδή είδηση ότι στο διαδικτυακό site «aelole» δημοσιεύεται ότι δήθεν έχω πουλήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι σε 6 Αιγύπτιους επιχειρηματίες.

Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και μου κάνει εντύπωση γιατί σε 6 Αιγύπτιους επιχειρηματίες και δεν γράψανε σε 16 Αιγύπτιους, Σαουδάραβες και Καταριανούς επιχειρηματίες για να καλύψουν την απαίτηση μου που είναι 16.000.000,00€ για να πουλήσω την σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ με τα προπονητικά της κέντρα, με τα πούλμαν της, τις υπεραξίες, με τους παικταράδες της, τους προπονηταράδες της και τον υπέροχο κόσμο της.

Για να σταματήσουμε την πλάκα προσκαλώ τόσο το «aelole» όσο και το άγνωστο σε εμένα «pamebala», χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, γιατί έχω καλή γνώμη για τον κ. Μαυρόπουλο, ότι, εάν σε μισή ώρα από τώρα  δεν έχει εξαφανιστεί η ψευδής είδηση και δεν ζητήσουν συγνώμη για αυτό που έκαναν παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, θα τους μηνύσω και θα τους ζητήσω και αποζημίωση, γιατί η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ποινικό αδίκημα.

Ο Ηρακλής ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου για έντεκα ολόκληρα χρόνια, αλλά οι οργανωμένοι με αρχηγό τον υπέροχο Καλτσίδη, έδιωξαν τον Πέτρο Θεοδωρίδη και εμένα, για να φέρουν τον Μυτηλιναίο, ο οποίος την επόμενη μέρα της αγοράς, πούλησε τον Κωνσταντίνου 2.500.000.000 δραχμές, τον Ταυλαρίδη 1.000.000.000 δραχμές και τον Κυριαζή 800.000.000 δραχμές, χωρίς να ανοίξει μύτη από τους Ηρακλάρες και αφού τον διέλυσε με τους διάφορους Σπανουδάκηδες, όταν ζήτησα να τον αγοράσω πάλι τον έδωσε στον Ρέμο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πάντοτε νοιάζομαι για τον Ηρακλή, αλλά αυτή την στιγμή ο Θεός με βοήθησε και έχω το δύσκολο έργο να ξανακάνω την Λάρισα, την ΑΕΛ μας την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ανεξάρτητα με το τί διαδίδουν κάποιοι νταραβεριτζήδες έχω γίνει ένα με τον κόσμο της, έχουμε γίνει μία οικογένεια με τους ποδοσφαιριστές μας, με τους προπονητές μας, με την διοίκηση μου, αλλά και με τους χιλιάδες οικογενειάρχες οπαδούς μας που μας στηρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αιχμές Κούγια για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.