Ο Κυρανάκος υπεύθυνος για την επικοινωνία των ολυμπιονικών!

18:01 | 03/07/2020

Δίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα αυτόν.

O Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ανταποκρινόμενος στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που έχουν επηρεάσει καταλυτικά την παγκόσμια αθλητική κοινότητα ανακοινώνει την δημιουργία Τμήματος Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας στο πλαίσιο των δράσεων του Συλλόγου με στόχο την εξωστρέφεια αλλά και την ενίσχυση του ρόλου του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επικεφαλής του Τμήματος Στρατηγικής Επικοινωνίας ορίζεται μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΟ ο "δικός" μας Σωτήρης Κυρανάκος, Αθλητικός Οικονομολόγος με ειδίκευση στον Περιφερειακό Προγραμματισμό και την Επικοινωνία.

Οι 4 κεντρικοί άξονες που προέκυψαν έπειτα από Μελέτη Στρατηγικής Επικοινωνίας περιλαμβάνουν δράσεις εξωστρέφειας (προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες) για την επόμενη διετία 2020-2022 σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Οι δράσεις αυτές που θα ανακοινωθούν αναλυτικά στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συνεργασίες με δημόσιους/ιδιωτικούς φορείς, θεσμούς, προσωπικότητες εθνικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας, χρήση νέων τεχνολογιών, έρευνας, κ.α.

Πηγή:
www.cretalive.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.