Ο Λίβας «παίζει μπάλα» στην κουζίνα

13:57 | 19/12/2020

Μία ακόμη πρωτοβουλία επιδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία πήρε ο ΑΣ Λίβας, ο οποίος είναι δεδομένο πως δεν αποτελεί απλά… ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο

Τα παιδιά της ομάδας εκμεταλλεύονται… αυτή την δίμηνη αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους και αποφάσισαν να παίξουν μπάλα… στην κουζίνα μαγειρεύοντας για όσους έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα η παρέα του Λίβα με ανακοίνωση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως κάθε Σάββατο θα λειτουργεί συλλογική κουζίνα στο στέκι τους, στην Πρεβελάκη 15 στην Σοχώρα. Σε αυτή τους την πρωτοβουλία συστήνουν σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν να το κάνουν τηρώντας πλήρως τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες και αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

Αναλυτικά το μήνυμα των παιδιών του Λίβα στην σελίδα τους σε μέσο κοινωνικό δικτύωσης, «Μετά από τη δίμηνη αποχή μας από τα γήπεδα και με την παρούσα κοινωνική συνθήκη, παρότι ποτέ δε "μαγειρέψαμε" αποτελέσματα νιώσαμε την ανάγκη να μαγειρέψουμε νόστιμα φαγητά και να τα μοιραστούμε με όσους τα χρειάζονται. Ο Λίβας παίζει μπάλα στην κουζίνα λοιπόν. Κάθε Σάββατο στις 14:00 στο στέκι του, Πρεβελάκη 15 στην παλιά πόλη. Δωρεάν συλλογική κουζίνα για όλους και όλες.

Υγ. Σας παρακαλούμε να έρχεστε με τις μάσκες σας και να είστε προσεκτικοί ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός, η κουζίνα θα λειτουργήσει στη λογική του take away (φαγητό σε πακέτο)».

πηγή: goodnet.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.