Ο Μαρότα απάντησε για το ενδεχόμενο πώλησης της Ίντερ

14:55 | 25/10/2021

Η Ίντερ διέψευσε πως είναι σε επαφές με τον σαουδαραβικό επενδυτικό όμιλο PIF, ο οποίος πρόσφατα είχε αγοράσει τη Νιούκαστλ, για την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών της.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και ένα δισεκατομμύριο ευρώ (!), προκειμένου να πείσουν τον Κινέζο πρόεδρο της Ιντερ, Στίβεν Ζανγκ, να τους πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του.

Ο διευθύνων σύμβουλος, όμως, της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, διέψευσε τη φημολογία: «Δεν είμαι μέτοχος της ομάδας, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο και με διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα πώλησης της ομάδας και δεν υπάρχει καμιά επαφή γι' αυτό το θέμα».

Με την αγορά, πάντως, της Νιούκαστλ από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF), η Σαουδική Αραβία ξεκίνησε τις επενδύσεις της στο ποδόσφαιρο και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά. Σκέφτεται, μάλιστα, να επενδύσει και άλλες γωνιές του πλανήτη, καθώς φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά τόσο της Μαρσέιγ, όσο κι ενός συλλόγου από τη Βραζιλία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.