Ο Ναμπί αλλάζει τα πλάνα ενόψει ΑΕΚ

22:16 | 11/06/2020

Αν ο Άγγλος απουσιάσει από το κυριακάτικο παιχνίδι τότε διαφοροποιεί τα πλάνα του Σίμου

Ένας νέος «πονοκέφαλος» ήρθε να προστεθεί για τον προπονητή του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο άδειο «Γεντί Κουλέ» για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον προσαγωγό ο Αντίλ Ναμπί στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να τον αφήσουν εκτός με την ΑΕΚ για να προφυλαχθεί. Όπερ σημαίνει ότι ο Σίμος θα πρέπει να διαφοροποιήσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση.

Το ευχάριστο βέβαια για τον κόουτς του Ομίλου είναι ότι επιστρέφει ο Βαζ που δεν έπαιξε με τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να τον δούμε στις πτέρυγες και συγκεκριμένα δεξιά στη θέση του Τσιλιανίδη, αντί του Νέιρα που χρησιμοποιήθηκε εκεί το περασμένο Σάββατο. Σε αυτή την περίπτωση ο Νέιρα αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ναμπί, να παίξει δηλαδή στον άξονα πίσω από τον επιθετικό. Αυτό το σχήμα μοιάζει πιο ορθολογικό σε σχέση με αυτό που είδαμε κόντρα στον Άρη όταν η παρουσία του Νέιρα στα δεξιά δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Πάντως, από τη στιγμή που ο Σίμος θέλει να δει όλους τους παίκτες στα πλέι οφ για να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη γνώμη, δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλήγμα με Ναμπί

Πρόβα για την επιστροφή στο «σπίτι»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.