«Ο Ντε Χέα μπορεί να σώσει ακόμα και τον... γάμο μου!»

11:58 | 14/01/2019

Η εκπληκτική εμφάνιση του Ντε Χέα έχει προκαλέσει... χαμό στο twitter

Ο Νταβίδ ντε Χέα έπιασε τα ‘άπιαστα’ κόντρα στην Τότεναμ, έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη και ανάγκασε όλο το twitter, μαζί και τον… Θεό, να ασχοληθεί μαζί του!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχυρίζεται ότι νίκησε την Τότεναμ με 1-0 στο ‘Γουέμπλεϊ’ για την 22η αγωνιστική της Premier League. Το ορθόν, βεβαίως, είναι ότι ο Νταβίδ ντε Χέα νίκησε την Τότεναμ στο Λονδίνο και απλά ορισμένοι συμπαίκτες του, όπως ο σκόρερ Μάρκους Ράσφορντ και ο Πολ Πογκμπά με τις εκπληκτικές μπαλιές του, έβαλαν το ‘λιθαράκι’ τους.

Η εμφάνιση του Ισπανού τερματοφύλακα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι σωστά θεωρείται ο καλύτερος του κόσμου εδώ και καιρό, ξεπερνώντας ακόμα και τον στάσιμο από ένα χρονικό σημείο κι έπειτα Μάνουελ Νόιερ.

Οι 11 επεμβάσεις του στον αγώνα είναι οι περισσότερες από κάθε άλλον τερματοφύλακα στη φετινή Premier League. Οι επεμβάσεις του μόνο στο 2ο ημίχρονο του αγώνα είναι περισσότερες από κάθε άλλον τερματοφύλακα σε 90λεπτο στη φετινή Premier League! Μόνο πέρυσι κόντρα στην Άρσεναλ, στο Λονδίνο ξανά, πραγματοποίησε περισσότερες επεμβάσεις με 14.

πηγή: contra.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TWEET 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.