Ο ΟΦΗ αλλάζει…

Απόψεις

Η εμφάνιση του β’ μέρους με τον Ατρόμητο, αλλά και οι μεταγραφές μπορούν να κάνουν τον ΟΦΗ να αισιοδοξεί…

Η νίκη δεν ήρθε ούτε κόντρα στο σύλλογο του Περιστερίου και ο Όμιλος έχασε και άλλο έδαφος στη «μάχη» για την παραμονή στη Super League. Το έργο του έχει δυσκολέψει αρκετά και αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα για τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Η σωτηρία θέλει μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί τώρα που το πρωτάθλημα οδεύει προς την τελική του ευθεία.

Περιθώρια υπάρχουν, ο στόχος είναι εφικτός, όμως οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να παρουσιαστούν ιδιαιτέρως προσεκτικοί, καθώς πλέον τα λάθη κοστίζουν ακριβά. Το αισιόδοξο κομμάτι της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται διαρκώς βελτιωμένος. Και αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Όμιλος αλλάζει και είναι έτοιμος για την «αντεπίθεση» του.

Η παρουσία των Βέρα-Ίσις δίνουν άλλη ψυχολογία, ενώ και οι χειμερινές μεταγραφές δείχνουν πως μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις. Μπράουν και Γιαννούλης είναι σταθερά καλοί, ο Ναμπί το ίδιο, ενώ ο Γιακουμάκης έχει την ενέργεια και τη διάθεση για να βοηθήσει και ο χρόνος κυλά υπέρ του, αφού καθημερινά θα βρίσκει όλο και καλύτερο ρυθμό. Εφόσον μπουν άμεσα στην… εξίσωση Βαζ και Σακόρ το ρόστερ θα είναι «γεμάτο».

Από’ κει και πέρα, ο ΟΦΗ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του ματς και φαίνεται ξεκάθαρα πως τα «νεκρά» διαστήματα και οι αγωνιστικές παλινωδίες έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό. Εμφανίσεις όπως αυτή του δεύτερου μέρους φέρνουν μια αισιοδοξία αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου στην κατηγορία.

Η ομάδα του Καραμπετάκη κράτησε μακριά από τον Στρέζο με άνεση την τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος. Είχε τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε μέσα από σωστό ποδόσφαιρο τις προϋποθέσεις για να πάρει το παιχνίδι, παρόλο που δεν τα κατάφερε. Ο ΟΦΗ έχει κάνει «βήματα» προς τα μπρος και καλείται να βαδίσει ανάλογα.

Το σημαντικό, επίσης, είναι πως ο Όμιλος έχει ξεκινήσει να πείθει και τον κόσμο του. Το «τρίποντο» δεν ήρθε, ωστόσο όλο το γήπεδο χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.