Ο OΦΗ αν θέλει να κερδίσει, θα πρέπει να περιμένει τον Βόλο

Απόψεις

Το pregame σχόλιο του Γιάννη Χαμαλάκη

Ο ΟΦΗ σε λίγη ώρα θα δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κρίσιμο και συνάμα απαιτητικό απέναντι σε μια ομάδα ποιοτική που θεωρητικά, η οποία δεν ''καίγεται'' τόσο πολύ για βαθμούς. Όμως, από την άλλη αυτό την κάνει και πιο επικίνδυνη.

Η αποστολή της κρητικής ομάδας ενισχύεται με την προσθήκη του Βούρου στην άμυνα αλλά και του Τζου που δίνει πλάτος στα εξτρέμ. Κι αυτό μαζί με Ντίκο, Νέιρα και Τοράλ θα αποτελέσουν τους παίκτες κλειδιά. Ένας ΟΦΗ που προέρχεται από ένα σημαντικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο αλλά και από ένα άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας, ένα ''Γεντί Κουλέ'' που δεν έχει καταφέρει και φέτος να εκμεταλλευτεί.

Εκτιμώ ότι σήμερα ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παρασυρθεί και να μην έχει στο πλάνο του να πιέσει τον Βόλο. Μια ομάδα που δεν μπορεί να παίξει καλά το παιχνίδι κατοχής, δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα, και έχει αποδειχθεί ότι τα υψηλά ποσοστά (75% με Ατρόμητο), δεν τον βολεύουν. Αντίθετα, τελευταία είναι πιο οχυρωμένος αμυντικά, του ταιριάζει σήμερα να παίξει κλειστά όσο κι αν αυτό στην έδρα του είναι δύσκολο. Οφείλει να παίξει για το αποτέλεσμα, να πιάσει ρυθμό από τον κόσμο, να εκμεταλλευτεί τις στημένες μπάλες. Ο Βόλος στον ανοιχτό χώρο είναι πολύ αποτελεσματικός, παίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος. O OΦΗ πρέπει να προσαρμοστεί και να αντιληφθεί τι κάνει καλά και πως είναι καλύτερος. Ο Νταμπράουσκας, φυσικά, γνωρίζει καλύτερα, η ενδεκάδα θα δείξει και την κατεύθυνση στον αγώνα...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.