Ο ΟΦΗ εξετάζει τον Μουτίρ Σατζιά

ΟΦΗ

O 23χρονος εξτρέμ έχει προταθεί στον ΟΦΗ και οι επικεφαλής «σκανάρουν» την περίπτωσή του.

Ο 23χρονος Βέλγος αριστερός εξτρέμ Μουτίρ Σατζιά πέρυσι αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Κροατία μετρώντας 28 συμμετοχές και 2 γκολ. Σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει θέλοντας να αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ο Σατζιά έχει προταθεί στον ΟΦΗ -όπως και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές κάτι που είναι απολύτως λογικό σε μεταγραφική περίοδο- και οι επικεφαλής εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του για να δουν αν θα προχωρήσουν. Πρόκειται για παίκτη που καλύπτει τα αγωνιστικά «θέλω» του ΟΦΗ όσον αφορά στη θέση, αφού είναι εξτρέμ και ο Όμιλος θέλει εξτρέμ μετά τις αποχωρήσεις εκεί, αλλά τίποτα δεν είναι τελειωμένο πόσω μάλλον προχωρημένο. Η μόνη διαφορά σε σχέση με άλλες περιπτώσεις είναι ότι στην Κρητική ομάδα κοιτάζουν πιο «ζεστά» τον παίκτη, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, έχει προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά και σε ομάδες από την Κροατία στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν.

Στο παρελθόν ο Σατζιά έχει περάσει και από Ιταλία και Πορτογαλία, φορώντας, μεταξύ άλλων, τη φανέλα της Εστορίλ και της Άσκολι.

Το αν θα προχωρήσει ο ΟΦΗ για την απόκτησή του είναι άγνωστο, έτσι κι αλλιώς από την κρητική ομάδα ποτέ δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω αν δεν έχει ολοκληρωθεί μία υπόθεση, αλλά το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο παίκτης βρίσκεται στα «ραντάρ» των επικεφαλής, οι οποίοι τον «σκανάρουν» προτού αποφασίσουν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.