Ο ΟΦΗ κέρδισε το στοίχημα και άνοιξε νέο δρόμο

SMS

Η Άντερλεχτ αποχώρησε από το Ηράκλειο με τις καλύτερες εντυπώσεις και οι άνθρωποι του ΟΦΗ κέρδισαν το στοίχημα.

Μία εβδομάδα μετά την άφιξή της στο Ηράκλειο και αφού προηγήθηκε η μίνι προετοιμασία της στο ΒΑΚ, η αποστολή της Άντερλεχτ αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης πίσω για τις Βρυξέλλες.

Δύο φιλικά, με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, αλλά το βασικότερο μία νέα σελίδα για τον αθλητικό τουρισμό της Κρήτης, μία σελίδα που «έγραψε» ο ΟΦΗ με την άψογη οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα.

Για πρώτη φορά ομάδα του εξωτερικού επέλεξε την Ελλάδα για προετοιμασία και δη το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ, κάτι που από μόνο του συνιστά είδηση όχι μόνο για τον ΟΦΗ, όχι μόνο για την Κρήτη, αλλά για ολόκληρη τη χώρα. Κι εδώ ακριβώς μπαίνει στην εξίσωση ο αθλητικός τουρισμός και ο δρόμος που άνοιξε η Κρητική ομάδα σε αυτό τον -ανεκμετάλλευτο έως τώρα- τομέα.

Οι Βέλγοι είχαν να το λένε για τη φιλοξενία του ΟΦΗ. Είχαν να το λένε και για τις εγκαταστάσεις στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Τα βρήκαν όλα άψογα, έφυγαν από το Ηράκλειο με τις καλύτερες εντυπώσεις και αν μη τι άλλο τούτο αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση στο εξωτερικό.

Ο Ομιλος και οι άνθρωποί του κέρδισαν το στοίχημα και μπορούν να φουσκώνουν από υπερηφάνεια. Ο σύλλογος επενδύει σε κάτι νέο στην Ελλάδα, επενδύει στο ΒΑΚ και μόνο κέρδος μπορεί να αποκομίσει από όλο αυτό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.