Ο Ολυμπιακός Β' κέρδισε την ΑΕΚ Β' με ανατροπή

17:20 | 13/01/2023

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ Β' για την 11η αγωνιστική του Β' ομίλου στη Super League 2 στο Σεραφείδειο με τον Λιάτσο να απαντάει με δύο γκολ στο 26' και στο 39' στο γκολ του Ευθύμη Χριστόπουλου (22').

Ο Ολυμπιακός Β' πέρασε από το Σεραφείδειο κάνοντας την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ Β' για την 11η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 με τον Λιάτσο να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής. Κάπως έτσι η ομάδα του Οκκά έφτασε τους 11 πόντους μετά από οκτώ παιχνίδια.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Ζίνι, ο οποίος έκανε και ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα. Η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί στο 22ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου στον Αποστόλη Χριστόπουλο. Ο Ευθύμης Χριστόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε.

Η απάντηση του Ολυμπιακού Β' ήταν άμεση. Ο Λιάτσος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα δεξιά, ο Χατζηεμμανουήλ δεν κατάφερε να απομακρύνει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Μάλιστα πριν από το τέλος του πρώτου μέρους οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Λιάτσος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 39ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η ρυθμός ήταν πιο χαμηλός. Οι μάχες στη μεσαία γραμμή ήταν πολλές, με την ΑΕΚ να έχει την μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτου. Ωστόσο, οι ευκαιρίες ήταν λίγες με σημαντικότερη, ένα σουτ του Ζίνι μέσα από την περιοχή στο 68'.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός διαχειριζόταν το προβάδισμά του και στο φινάλε πανηγύρισε το τρίποντο στο Σεραφείδειο.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κατσίκας, Ντάικο, Παρράς, Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87' Γ. Σταμούλης), Ευθύμης Χριστόπουλος, Αποστόλης Χριστόπουλος (61' Σπυριδάκης), Γκολφίνος (61' Σκόνδρας), Ζίνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Λιάτσος (84' Κουτσίδης), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρούδης, Μαρίνος (84' Κεραμίδας), Κατσουλίδης (69' Νίκολιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος (69' Μπα), Καράκουτης (79' Ιμπαγάσα).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.