Ο Παναθηναϊκός… δείχνει τον δρόμο στον ΟΦΗ

09:01 | 16/02/2019

Το… μυστικό της νίκης με την Λαμία βρίσκεται στο ματς με τον Παναθηναϊκό για τον ΟΦΗ.

Ο Όμιλος στέκεται μπροστά από το ίσως πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς την Δευτέρα (18/02) δε θέλει τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Οι παίκτες του Χάιμε Βέρα πρέπει να… μασάνε σίδερα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να αυξήσουν τις ελπίδες παραμονής στη Super League. Διαφορετικά θα’ χουν πρόβλημα και η κατάσταση αναφορικά με την σωτηρία θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη.

Οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν καλά ότι πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στο «Γεντί Κουλέ» για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το στόχο τους. Χρειάζεται πάθος, αποφασιστικότητα, καρδιά και τεράστια συγκέντρωση. Το ιδανικότερο, βέβαια, για τον ηρακλειώτικο σύλλογο θα ήταν να κατάφερνε να βρει ένα γκολ… από τα αποδυτήρια.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έδινε άλλο αέρα και ψυχολογία στον ΟΦΗ. Τη φετινή περίοδο, εξάλλου, ο Όμιλος έχει σκοράρει πολύ νωρίς μόνο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν επικράτησε 3-1 και έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

Τότε ο Δεληγιαννίδης είχε σημειώσει το 1-0 μόλις στο 5’ και το γρήγορο προβάδισμα έδωσε… φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που κυριάρχησαν και πήραν άνετα το «τρίποντο». 

Κάτι ανάλογο, έτσι, αν γίνει και απέναντι στην Λαμία, είναι δεδομένο πως θα δώσει μεγάλη ώθηση και θα κάνει πολύ πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα του Βέρα.

Και οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να ψάξουν το γρήγορο γκολ για ν' αλλάξουν από νωρίς οι ισορροπίες της συνάντησης και να γίνουν με το... καλημέρα το απόλυτο αφεντικό στο χορτάρι. Αγωνιστικά και πνευματικά...  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.