Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη και πήρε πλεονέκτημα για την 2η θέση

17:19 | 09/05/2021

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Άρη με 2-0 στην Τούμπα και ουσιαστικά να "κλειδώσει" τη δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια ακόμη νίκη στα playoffs, αυτή τη φορά νικώντας τον Άρη με 2-0 με γκολ των Σβαμπ και Ζίβκοβιτς και ουσιαστικά κλείδωσε τη δεύτερη θέση όντας στους 64 βαθμούς, πέντε μπροστά από τους κιτρινόμαυρους. Ουσιαστικά θέλει έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στους φιλοξενούμενους που παρατάχθηκαν αρκετά φοβισμένοι στο ματς και τουλάχιστον μέχρι το 60' όταν ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να αλλάξει λίγο τα πράγματα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν άλλαξε πολλά πράγματα στον τρόπο που κατέβασε την ομάδα του παρά μόνο έκανε αλλαγές σε πρόσωπα. Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος για πρώτη φορά φέτος χρησιμοποίησε τον Άρη με τρεις στόπερ και χωρίς επιθετικό στο αρχικό του σχήμα με τους Μάνο, Μαντσίνι και Μήτρογλου να μένουν στον πάγκο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, χωρίς ρυθμό, με ελάχιστες φάσεις για τις δύο ομάδες και το μόνο αξιοσημείωτο είναι δύο πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Ένα σε πέσιμο του Ουάρντα και ένα σε σπρώξιμο του Βαρέλα. Ο διαιτητής και το VAR έδωσαν συνέχεια και στις δύο περιπτώσεις και το πρώτο μέρος βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (62’ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Ντάγκλας, Σβαμπ (78’ Μουργκ), Μπάμπα (86’ Μιχάι), Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (62’ Κρμέντσικ), Ουάρντα (62’ Τσιγγάρας).

Άρης (Άκης Μάντζιος):
Κουέστα, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (74’ Μπρούνο), Σούντγκρεν (73’ Μπερτόγλιο), Σάσα, Ματίγια (83’ Μήτρογλου), Γκάνεα, Γκαρσία (56’ Μαντσίνι), Σάντε Σίλβα (56’ Μάνος), Γκάμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.