Ο πατριώτης Μπούσης, οι επενδύσεις και ο ελληνικός τουρισμός

SMS
09:34 | 20/10/2018

​Ενδιαφέρουσες ατάκες στη συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη και αποκλειστικό video του Capitano.gr με όσα είπε ο Μιχάλης Μπούσης.

Η συνάντηση του Μιχάλη Μπούση με τον Σταύρο Αρναουτάκη το πρωί της Παρασκευής είχε ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εκτός ΟΦΗ.

Αφού πρώτα ο Μπούσης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης να «με λέτε Μιχάλη και όχι κ. Πρόεδρε», στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελλάδα, την ελληνική κρίση και τον τουρισμό.

«Είμαι υπερήφανος που είμαι Ελληνας και είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Με έχουν υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω τον κόσμο εδώ και θέλω να αναπτυχθεί η Ελλάδα. Δυστυχώς πολλοί φοβούνται να έρθουν στην Ελλάδα να κάνουν κάτι γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν τα χρήματά τους. Θέλω να τους δείξω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θέλω να δείξω και σε άλλους Ελληνοαμερικάνους πως μπορούν να έρθουν και να κάνουν κάτι. Ο τουρισμός είναι πάνω απ' όλα στην Ελλάδα. Η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση μόνο με τον τουρισμό και μετά με όλα τα άλλα», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μπούσης και οι υπόλοιποι συγγενείς του που τον συνοδεύουν στην Κρήτη βρέθηκαν το βράδυ στις Αρχάνες και δείπνησαν με τον Σταύρο Αρναουτάκη, αποδεχόμενοι την πρόσκλησή του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.