Ο ΠΟΑ που αδικεί τον εαυτό του και ο πρώην που τον πλήγωσε

SMS
22:45 | 01/12/2019

Η εμφάνιση του Ατσαλένιου στην έδρα του Πανακρωτηριακού δεν θύμιζε τίποτα από αυτές με Επισκοπή και Πόρο. Ειδικά τη δεύτερη.

Η ομάδα του Σκύβαλου πήγε για να πάρει το διπλό, να ανέβει βαθμολογικά και -κυρίως- να ανέβει ψυχολογικά μετά τα τελευταία στραπάτσα. Μπορεί να μην πήρε αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνισή του είναι οδηγός για τη συνέχεια.

Ο ΠΟΑ έκανε το παιχνίδι του, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και θα μπορούσε να το γυρίσει αν η τύχη δεν του... γυρνούσε την πλάτη.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά έκαναν μία πειστική εμφάνιση που γεμίζει αισιοδοξία στη συνέχεια και κάνει άπαντες να αντιληφθούν ότι εφέτος αδικούν τους εαυτούς τους.

Στα αξιοσημείωτα, το γκολ του «πρώην». Ο Καρλίτο αγωνιζόταν πέρυσι στον ΠΟΑ και ξεχώρισε, αλλά φέτος άφησε πίσω του κενό. Την Κυριακή σκόραρε εναντίον της πρώην ομάδας του και την «πλήγωσε». Ένα γκολ από αυτά που λείπουν φέτος στην ομάδα του Ατσαλένιου. Το τέρμα αυτό ήρθε να θυμίσει ένα από τα προβλήματα.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο ΠΟΑ μπορεί για παραπάνω, αλλά δεν το κάνει. Και ο αγώνας με τον Πανακρωτηριακό έχει ουκ ολίγα θετικά παρά την ήττα. Αν «χτίσουν» πάνω σε αυτό, έρχονται καλύτερες μέρες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ματσάρα» στο Μαρτινέγκο-Στο +6 η Επισκοπή - η βαθμολογία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.