«Ο Ράζβαν ήταν κοντά στον Ολυμπιακό»

11:08 | 09/06/2019

Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας για τον γιο του Ράζβαν και την πορεία του ως προπονητής και αποκάλυψε πως έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν μια φανταστική χρονιά για τον Ράζβαν, όμως πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν άφησε την Ξάνθη δεν ήξερε τι να κάνει. Μάλιστα, ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία. Μπορούσε να πήγαινε στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός την τελευταία στιγμή παραιτήθηκε επειδή δεν τον εμπιστεύτηκε. Δεν πήγε στον Ολυμπιακό και έμεινε σπίτι. O ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν, όμως το πρώτο διάστημα ήταν δύσκολο. Οι οπαδοί ήταν εναντίον του, αν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι πιο φανταστικοί στον κόσμο. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο για τον Ράζβαν, καθώς η ομάδα τιμωρήθηκε με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και ήταν αναγκασμένη να αγωνίζεται στην έδρα της χωρίς φιλάθλους».

Και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί για μένα κατέκτησε και το περσινό! Αυτό όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν η ικανότητα αυτής της ομάδας, του προπονητή αλλά και των ΜΜΕ να μην τα παρατήσουν και να πάρουν εκδίκηση! Τελικά φέτος, κατέκτησαν το νταμπλ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.