O Σηφάκης, η νέα αρχή και ο Δουβίκας

SMS

Ο κρητικός τερματοφύλακας επέστρεψε στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα διαφορετικό πόστο

Μια νέα σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο κρητικός τερματοφύλακας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινώσει ποτέ ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, έπειτα από την κοινή πορεία με τον Γιώργο Σαμαρά στην Τουρκία, ''κρέμασε'' αθόρυβα τα γάντια του.

Έτσι, μετά από αρκετό διάστημα αποχής από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό από ένα διαφορετικό πόστο.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος πρώην κίπερ συνεργάζεται πλέον με το γραφείο μάνατζερ ''Prosport'', το οποίο ηγείται ο γνωστός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών Πασχάλης Τουντούρης. Ένα γραφείο που εκπροσωπεί κυρίως Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία, με την μεγαλύτερη πρόσφατη επιτυχία να είναι η μετακόμιση του Τσιμίκα στην Αγγλία και την Λίβερπουλ.

Μάλιστα, το νέο πουλέν της ''Prosport'' αλλά και προσωπικά του Μιχάλη είναι ο Τάσος Δουβίκας, ο επιθετικός του Βόλου. Ο 21χρονος φορ έχει φτάσει τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν και αποτελεί το πρώτο μεγάλο ''στοίχημα'' στη νέα ''πρόκληση'' όπως λέει και ο ίδιος..

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.