«Ο Στέφανος θα κατακτήσει το Γουίμπλεντον!»

19:05 | 17/08/2018

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας διανύει μια εκπληκτική χρονιά στα κορτ έχοντας παίξει ήδη δύο τελικούς σε μεγάλα τουρνουά (στο 500αρι της Βαρκελώνης και το Rogers Cup) μέσα στο 2018.

Πολλοί, μάλιστα, θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam και ο Κέρι Άμπακαρ- ο οποίος ζει καθημερινά τον Στέφανο στις προπονήσεις αποκάλυψε ποια είναι η «πρόβλεψη» του Απόστολου Τσιτσιπά για τον γιο του: «Ο πατέρας του πάντα λέει ότι ο πρώτος τίτλος Grand Slam που θα κατακτήσει θα είναι το Γουίμπλεντον. Το χορτάρι ταιριάζει στο παιχνίδι του και παρότι μπορεί ακόμη να μην είναι απόλυτα έτοιμος, θα γίνει πολύ επιθετικός παίκτης».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε να πάει τόσο καλά στο Masters του Τορόντο, τόνισε: «Με τίποτα. Με τίποτα. Φυσικά και δεν θα το πίστευα. Αλλά ναι, άλλαξε τελείως σε σχέση με πέρυσι. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Το ίδιο άτομο, αλλά διαφορετικός παίκτης. Έχει αλλάξει πολλά. Έχει εξελίξει το παιχνίδι του. Έχει γίνει πιο σταθερός και σκεπτόμενος παίκτης όταν βρίσκεται στο κορτ. Φυσικά αυτά ήρθαν μέσα από σκληρή δουλειά και από την αγάπη του για το άθλημα. Είναι ένα νέο παιδί με τρομερό πάθος για αυτό που κάνει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.