Ο θάνατός σου, η ζωή μου

SMS
20:27 | 16/10/2018

Η επιτακτική η ανάγκη νίκης για ΟΦΗ και Ολυμπιακό δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Σε ρυθμούς ΟΦΗ-Ολυμπιακός ζουν άπαντες στο Ηράκλειο, αφού η κυριακάτικη αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει χαρακτήρα "ντέρμπι".

Ο ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Μίλαν και μία ισοπαλία από την ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο ΟΦΗ επιζητά να πάρει το πρώτο του τρίποντο στη Super League και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει στην έδρα του, αφού έχει ηττηθεί από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Βέβαια, ουδείς πρέπει να ξεχνά το δύσκολο πρόγραμμα της κρητικής ομάδας, αφού έχει παίξει στο Γεντί Κουλέ με δύο από τους λεγόμενους "μεγάλους" και τώρα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Ενα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες δεν θα έχει σημασία μόνο στο βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και στο ψυχολογικό και θα "ζεστάνει" ιδιαίτερα τον κόσμο, αλλά και τον Μιχάλη Μπούση που αναμένεται να είναι στις εξέδρες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός θα κατέβει στην Κρήτη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.