Ο Ζλατιλίδης έθεσε τον στόχο του ΟΦΗ

19:50 | 14/10/2019

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Ομίλου ενόψει της παρθενικής παρουσίας της ομάδας του στη Volley League.

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση και ο Δημήτρης Ζλατιλίδης υποστηρίζει ότι το ζητούμενο είναι η παραμονή και έπειτα ό,τι καλύτερο έρθει.

Είπε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «O στόχος του ΟΦΗ φέτος στην Volley League, θα είναι η παραμονή και από εκεί και μετά ότι καλύτερο έρθει.

Θα είναι καλοδεχούμενο και πολύ καλό για τον ΟΦΗ, για το Ηράκλειο και για την Κρήτη. Εμείς συνεχίζουμε μια προσπάθεια χρόνων με σταθερά βήματα και ελπίζουμε κάθε μέρα να κάνουμε, κάτι παραπάνω. Εύχομαι αυτό το ιστορικό ταξίδι για το οποίο ετοιμαζόμαστε, να μας δώσει χαρές, καλά αποτελέσματα και υγεία».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα δύο φιλικά με τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε: «Είναι λογικό να έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Οχι μόνο στην κατηγορία, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό, αλλά και σε προκλήσεις.

Μπορεί πολλά δικά μας παιδιά να έχουν παίξει στην Α1, αλλά έχουμε και κάποιους αθλητές που δεν έχουν αυτήν την εμπειρία. Θα πρέπει να καταφέρουμε να έχουμε ένα μίνιμουμ απόδοσης και αυτό που συζήτησα με τα παιδιά, όση πίεση και αν δεχθούμε απο αυτές τις πολύ καλές ομάδες, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μένουμε ενωμένοι, να είμαστε κοντά και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες ενέργειες, κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ στο δεύτερο παιχνίδι και δώσανε ψυχή. Κρατηθήκαμε καλά απέναντι στον Παναθηναικό και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι του».

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.