ΟΦΗ, δεν πάει άλλο…

10:18 | 27/02/2021

Ο Όμιλος «καίγεται» για βαθμούς σήμερα στη Ριζούπολη.

Στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League 1, ο ΟΦΗ φιλοξενείται (17.15, Capitano.gr) από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που δε θέλει φυσικά να προσθέσει περισσότερα προβλήματα στο… κεφάλι του.

Το σύνολο του Σίμου αγνοεί τη νίκη από τις 7 Ιανουαρίου. Έχει, δηλαδή, να κερδίσει 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ μετράει 7 σερί ήττες.

Οι τραγικές επιδόσεις των «ασπρόμαυρων» μέσα στο 2021 τους έχουν ρίξει πολύ χαμηλά στη γενική κατάταξη.

Το ζητούμενο, επομένως, είναι να ξεκινήσει από το απόγευμα η αντεπίθεση, προκειμένου να μη δοθεί συνέχεια σ' αυτόν τον άνευ προηγουμένου κατήφορο.

Η εικόνα του ΟΦΗ το τελευταίο δίμηνο είναι αποκαρδιωτική και κινδυνεύει πια να μπει στα πλέι άουτ από πολύ άσχημη θέση.

Όλα αυτά κάνουν την ανάγκη για το «διπλό» επιτακτική, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έχει γίνει άλλο ένα «βήμα» προς τα πίσω.

Με την τροπή που έχει πάρει, βέβαια, η κατάσταση, σημαντικό ρόλο στην κακή πορεία του Ομίλου παίζει και η ψυχολογία.

Το ηθικό είναι στα… πατώματα, όμως το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δώσουν λύσεις, καθώς μόνο εκείνοι μπορούν.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένας αρκετά ποιοτικός αντίπαλος, ο οποίος, πάντως, είναι πιο επικίνδυνος μακριά από την έδρα του.

Όπως και να’ χει το έργο του ηρακλειώτικου συλλόγου δε θα είναι εύκολο, μιας και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διαθέτει πολύ καλές μονάδες και ψάχνει κι εκείνη το «τρίποντο» που θα την απομακρύνει από τα χαμηλά «στρώματα» της γενικής κατάταξης.

Για ακόμη μία φορά, ωστόσο, την τρέχουσα περίοδο, ο ΟΦΗ πάει αποδεκατισμένος σε παιχνίδι του. Οι απουσίες είναι μεγάλες, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει για τους «ασπρόμαυρους».

Ο 43χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Καστάνιος, Νέιρα, Βούρο, Γιάννου, Σουρνάκη, Τσιλιανίδη, Σελίμοβιτς, Σακόρ και Βαζ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.