Η «καρμπόν» σεζόν του ΟΦΗ με εκείνη του μπαράζ με Πλατανιά

SMS

Η κάκιστη φετινή εκκίνηση έχει απίστευτες ομοιότητες με την σεζόν 2018-2019.

O OΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (20.00) την ΑΕΚ στην νεόκτιστη Opap Arena με στόχο να πάρει ότι καλύτερο μπορέι. Βέβαια, με την εικόνα και την φόρα των δύο ομάδων, η ''Ένωση'' φαντάζει το απόλυτο φαβορί και τον ΟΦΗ σε περίπτωση ακόμα μιας ήττας να δημιουργεί ένα πολύ άσχημο ρεκόρ 12 αγώνων.

Η κρητική ομάδα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς στις πρώτες 11 αγωνιστικές της φετινής Superleague. Μια επίδοση που φέρνει μνήμες... 2018-2019. Στην πραγματικότητα, οι ομοιότητες είναι παροιμιώδεις.

Όπως μέχρι τώρα, έτσι και τότε, σε μια περίοδο αλλαγών στον Όμιλο, ο ΟΦΗ τις πρώτες 11 αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 7 βαθμούς και μάλιστα με το ίδιο ρεκόρ (1-4-6). Επίσης, τα γκολ υπέρ και κατά ήταν σχεδόν οι ίδιοι αριθμοί. 8-17 φέτος, 8-18 τότε! Η διαφορά ήταν στα ισάριθμα παιχνίδια, ο Όμιλος είχε πετύχει μια εντός έδρας νίκη, ενώ φέτος όχι.

Ένας ΟΦΗ που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, τελικά, με 32 βαθμούς (2018-2019), έπαιξε τους αγώνες μπαράζ με τον Πλατανιά και ποιος δεν θυμάται τον τρόπο που έμεινε στην Superleague με το απίθανο γκολ του Ναμπί στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Μια κακή σεζόν που τελικά δεν είχε τον χειρότερο φινάλε.

Στο 12ο παιχνίδι, πριν 4 χρόνια, η κρητική ομάδα είχε πάρει τον 8ο της βαθμό, σε ματς εκτός έδρας, με τον σαφώς πιο βατό αντίπαλο από σήμερα, τον ΠΑΣ Γιάννενα (1-1). Φέτος, μένει να δούμε την πορεία του ΟΦΗ, ο οποίος ξεκίνησε με στόχο την έξαδα όμως στα πρώτα ματς δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει εκεί που θέλει. Μια σεζόν που μέχρι και σήμερα εξελίσσεται ''καρμπόν'' με εκείνη του 2018...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πράγμα σώζεται με Μπούση και ποδοσφαιρική λογική

Mε Νέιρα ο ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.