Με ταχύτητες μεγάλες!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ προσθέτει ταχύτητα στο παιχνίδι του και γίνεται ελκυστικότερος.

Ανεξάρτητα από την πορεία που θα κάνει στο νέο πρωτάθλημα, ο Όμιλος είναι δεδομένο ότι θα παρουσιάσει ένα καινούργιο, «εκσυγχρονισμένο» αγωνιστικά «πρόσωπο».

Αυτός είναι ο στόχος και τα πάντα, από τις προπονήσεις, αλλά και τα μέχρι τώρα φιλικά, προχωράνε προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Όλα πλέον στο χορτάρι γίνονται γρήγορα, αλλά όχι φυσικά και βιαστικά… Οι «ασπρόμαυροι» δουλεύουν για να παίξουν ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο.

Ένα ποδόσφαιρο το οποίο θα στηρίζεται στη διαρκή κίνηση, στη γρήγορη σκέψη σε άμυνα και επίθεση, χωρίς χρονοτριβές.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου προοδεύει καθημερινά και υπάρχουν στοιχεία ολοφάνερα πια στο παιχνίδι του ηρακλειώτικου συλλόγου, που το αποδεικνύουν.

Το «χτίσιμο» ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και βασικός κανόνας είναι η μπάλα να… μένει κάτω.

Ο ΟΦΗ ακόμη κι όταν δείχνει υπομονή για να βρει τις καταλληλότερες προϋποθέσεις για ν’ απειλήσει, παίζει… με τη μία.

Άπαντες έχουν πλέον κατανοήσει ότι δεν πρέπει να «κουβαλάνε» χωρίς λόγο την μπάλα και το ζητούμενο είναι να παίξουν γρήγορα για να μειώσουν το χρόνο αντίδρασης του αντιπάλου.

Ακόμη και οι πάσες έχουν μεγάλη για τα μέχρι σήμερα δεδομένα ταχύτητα. Ακόμη και στις προπονήσεις το να χτυπάνε οι παίκτες την μπάλα δυνατά και συγχρόνως στρωτά αποτελεί ένα είδος… πρόκλησης, που βάζει τον ποδοσφαιριστή πολλές φορές και υποσυνείδητα σ’ αυτή τη διαδικασία.

Στον ΟΦΗ θέλουν δυνατές πάσες για να δημιουργείται πλεονέκτημα στην ανάπτυξη, καθώς έτσι κερδίζουν δευτερόλεπτα και παράλληλα δυσκολεύουν την προσπάθεια της άλλης ομάδας για να κάνει άμυνα.  

Και όλα αυτά και άλλα περισσότερα αποτελούν μικρές λεπτομέρειες, τις οποίες καθημερινά δουλεύουν στον Όμιλο, ώστε ν’ ανεβάσουν επίπεδο.

Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, όμως, όπως και εντός γηπέδων, έτσι και εκτός, η… μπάλα μένει κάτω.

Οι τόνοι φυσικά δεν ανεβαίνουν  και ο ΟΦΗ με «όπλο» την αδιάκοπη προσπάθεια θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στα τέλη Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το δώρο της Μαριάννας στον ΟΦΗ

Μια αλλαγή και μια ακύρωση στα φιλικά του ΟΦΗ

Ποιοι θα απουσιάσουν από το φιλικό με την Έουπεν

Τι ισχύει με Δεληγιαννίδη

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.