ΟΦΗ: «Το ποδόσφαιρο διοικείται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μας γεμίζει αισιοδοξία»

19:25 | 02/04/2021

Η ανάρτηση της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της ανέβαλε την έναρξη του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Γυναικών από τις 4/4/21 για τις 18/4/21 αφουγκραζόμενη την αγωνία της πλειοψηφίας των ομάδων.

Ο χρόνος αυτός δίνει τη δυνατότητα στις αθλήτριες να προετοιμαστούν καλύτερα, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία τους από τον μειωμένο χρόνο προπονήσεων, λόγω της πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας.

Παράλληλα δίνει στην νέα διοίκηση της ομοσπονδίας τη δυνατότητα να επανεξετάσει τους όρους, έτσι ώστε να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα αντάξιο της Α κατηγορίας.

Η απόφαση του νέου προέδρου κου Θεόδωρου Ζαγοράκη να εισακούσει την εισήγηση των ομάδων και να βάλει ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία των ποδοσφαιριστριών, μας δημιουργεί αν μη τι άλλο την ελπίδα, ότι στην Ε.Π.Ο. αλλάζουν νοοτροπίες και τακτικές του αποφασίζουμε και διατάζουμε που όλοι έχουμε καταδικάσει στο παρελθόν.

Το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο πλέον διοικείται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, μας γεμίζει αισιοδοξία, ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά ως προς την πολυπόθητη αναβάθμιση του, ανεξαρτήτως γένους.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.