ΟΦΙ: «Ο Ιωνικός αξίζει τον σεβασμό μας»

19:39 | 10/10/2019

Οι Λασιθιώτες αναφέρονται με κολακευτικά λόγια για τον προσεχή τους αντίπαλο.

Ο ΟΦΙ κοντράρεται εκτός έδρας την Κυριακή (13/10) με τον Ιωνικό και με ανακοίνωση του… στάζει μέλι για τους «κυανόλευκους».

Ο σύλλογος της Ιεράπετρας τονίζει ότι οι δύο ομάδας σφυρηλάτησαν μια δυνατή φιλία μέσα από τις περυσινές τους συναντήσεις για τη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στη Νίκαια θα πάει την Κυριακή ο ΟΦΙ να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό. Τον γνώριμο μας από πέρυσι Ιωνικό με τον οποίο ναι μεν ήμασταν αντίπαλοι για δύο ενενηντάλεπτα (η φωτογραφία είναι από τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο Βουζουνεράκειο πέρυσι), διεκδικήσαμε μάλιστα τον τίτλο και την άνοδο και οι δύο μέχρι τέλους, όμως ταυτόχρονα σφυρηλατήσαμε μία φιλία τόσο σε επίπεδο διοικήσεων όσο και σε επίπεδο οπαδών.

Για τον ιστορικό Ιωνικό τα γράφαμε και πέρυσι, πολλές παραστάσεις στην superleage, συμμετοχή και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ομάδα με πολύ βαριά φανέλα που αξίζει τον σεβασμό μας.

Την Κυριακή βέβαια θα είναι πάλι ένας αντίπαλος μας τον οποίο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ενας αντίπαλος που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και που προέρχεται από διπλό στην Ηπειρο κόντρα στον Θεσπρωτό.

Δεν θα είναι σίγουρα εύκολη η αποστολή του ΟΦΙ , όμως έτσι κι αλλιώς στο πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Οι παίκτες του ΟΦΙ έχουν και την ποιότητα και το τσαγανό να βγουν νικητές αρκεί να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν την μπάλα που ξέρουν.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στον ΟΦΙ δεν υπάρχουν.

Καλό ταξίδι παιδιά και καλό αγώνα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.