ΟΦΙεράπετρας: «Δεν κάνουμε σαν τους επαρχιώτες στην Ομόνοια»

13:23 | 04/12/2018

Ο ΟΦΙ αναφέρεται με ανακοίνωσή του στο ιστορικό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο χαρακτηρίζει ως γιορτή και ζητά από τους παίκτες να το χαρούν.

Ο ΟΦΙ μετρά αντίστροφα για τον ιστορικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα, δίχως αμφιβολία, highlight της πολύχρονης ιστορίας του.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Ιεράπετρας αναφέρεται στη συγκεκριμένη πρόκληση την οποία χαρακτηρίζει ύψιστη τιμή, χρησιμοποιεί στίχους του Διονύση Σαββόπουλου και τονίζει πως ο σύλλογος αποτελεί το μεγαλύτερη πρεσβευτή της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπάρχουν  κάποιοι  αγώνες  που  αποτελούν ορόσημο για κάθε ομάδα. Δεν τρέφουμε  αυταπάτες. Γνωρίζουμε  πολύ  καλά  το διαμέτρημα  του  ΟΦΙ , γνωρίζουμε  πολύ  καλά  και  το  διαμέτρημα  της Ιεράπετρας της πόλης που εκπροσωπούμε. Και  της  οποίας  ειρήσθω τη παρόδω , αποτελούμε τον καλύτερο πρεσβευτή  σε όλη την Ελλάδα, για όσους τυχόν το ξεχνάνε. 

Ο  αγώνας  λοιπόν  της Τετάρτης  με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ  στο  ΟΑΚΑ  θα μνημονεύεται  για πάντα στην ιστορία του ΟΦΙ. Είναι ένας αγώνας γιορτή για  εμάς. Θα παίξουμε στο μεγαλύτερο  στάδιο της Ελλάδας κόντρα σε μιά από  τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Οχι  δεν κάνουμε σαν  τους "Επαρχιώτες  στην Ομόνοια"  του  Σαββόπουλου. Κάνουμε  σαν  αυτούς  που έχοντας βάλει πλάτη στα πέτρινα χρόνια του ΟΦΙ , καμαρώνουμε  σαν γύφτικο σκεπάρνι, γνωρίζοντας πολύ καλά τι έχει προηγηθεί για να φθάσουμε ως  εδώ.

Οσο  κι  αν  η  μπάλα  είναι η μεγαλύτερη πόρνη, όπως  είπε  και  ένας μέγιστος πρώην προπονητής της αντίπαλης μας ομάδας, δεν τρέφουμε αυταπάτες για την έκβαση του αγώνα. Τρέφουμε όμως τεράστια χαρά και  τεράστια υπερηφάνεια.

Αν  ήταν Σαββατοκύριακο  ο  αγώνας , θα ανέβαιναν  πολλοί  φίλοι  του  ΟΦΙ στην Αθήνα. Και πάλι όμως θα ανέβουν αρκετοί , οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τους Αθηναίους  Ομιλίτες.

Παικταράδες του ΟΦΙ, κάντε το κέφι  σας την Τετάρτη. Είναι πάνω από όλα δική σας γιορτή!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.