Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

SMS
11:00 | 17/05/2020

Στις προπονήσεις του ΟΦΗ στη… μετά κορωνοϊού εποχή λαμβάνει μέρος και ο Μανώλης Παπαδάκης και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πια επιστήμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το δικό της-σημαντικό-ρόλο σε μία ομάδα.

Και στον Όμιλο το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι’ αυτό το λόγο, εξάλλου, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Τα πάντα δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, προκειμένου το σύνολο του Γιώργου Σίμου να κινείται στα επιθυμητά επίπεδα.

Η πανδημία ανάγκασε τους «ασπρόμαυρους» να βρεθούν εκτός γηπέδων για σχεδόν δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή στα υψηλά στάνταρ απαιτεί πολλή δουλειά σε όλα τα κομμάτια της προπόνησης.

Το τεχνικό τιμ, επομένως, αποφάσισε να καλέσει στην πρώτη ομάδα αυτό το διάστημα και τον Μανώλη Παπαδάκη. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή τεχνικής, ο οποίος δουλεύει τα παιδιά των ακαδημιών της ΠΑΕ μέχρι και την Κ19.

Από την περασμένη Δευτέρα (11/05), δηλαδή, στο ΒΑΚ, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο, βρίσκεται και ο νεαρός τεχνικός, τον οποίο γνωρίζουν καλά τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Σίμος από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία του στις προπονήσεις έχει προφανώς να κάνει με την ομαλή επάνοδο των ποδοσφαιριστών στη δράση, μέσα από το κομμάτι της τεχνικής. Είναι η πρώτη φορά που ο Παπαδάκης κλήθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στοιχείο που φανερώνει πως στον ΟΦΗ αξιολογείται πλέον αναλόγως και η πιο μικρή παράμετρος.

Ο Όμιλος λειτουργεί με απόλυτη… ακρίβεια και επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς, ενώ η κάθε απόφαση λαμβάνεται βάσει του συμφέροντος της ομάδας.

Και επειδή, όπως όλα δείχνουν, η σέντρα για τα πλέι οφ δεν αργεί, στον ηρακλειώτικο σύλλογο θέλουν οι παίκτες να εμφανιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αγωνιστικά και πνευματικά, ώστε να δείξουν «πρόσωπο» αντάξιο των προσδοκιών που δημιούργησαν την κανονική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ΒΑΚ το απόγευμα ο Αυγενάκης

Αυγενάκης: «Ενδιαφέρουσα η πρόταση του ΟΦΗ»

Η ξεχωριστή περίπτωση Μπράουν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.