Ολντ Τράφορντ: Πέταξαν καπνογόνο σε θρύλο της Λίβερπουλ

22:13 | 02/05/2021

Πρωτόγνωρες σκηνές για τα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής μέσα και έξω από το «Ολντ Τράφορντ»

Πλήθος οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου, ζητώντας από την ιδιοκτησία να πουλήσει τον σύλλογο και να αποχωρήσει. με αυτά τα δεδομένα, αναβλήθηκε το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, που είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 18:30.

Και μπορεί να μην σημειώθηκαν επεισόδια μεγάλης έκτασης, ωστόσο, κάποιοι οπαδοί ξέφυγαν, εκτοξεύοντας καπνογόνο στον θρύλο της Λίβερπουλ και σχολιαστή του SkySports, Τζέιμι Κάραγκερ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα, με τους σχολιαστές του τηλεοπτικού καναλιού να κρύβονται για να γλιτώσουν.

Μάλιστα, ο 67χρονος «θρύλος» της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες τόνισε: «Κάποιος πέταξε ένα κουτάκι μπύρας προς το μέρος μας. Αν αυτό σε χτυπήσει σε λάθος σημείο, τότε είσαι νεκρός. Ενα καπνογόνο πετάχτηκε προς το μέρος μας. Αν χτυπούσε κάποιον, τότε θα ήταν για το νοσοκομείο και θα είχε μόνιμα σημαδεμένο το μισό πρόσωπο».

Πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.