Όλο και καλύτερος ο Κουτρουμπής

ΟΦΗ

Σε μια περίοδο που γίνεται πολύς ντόρος για τον στόπερ, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ δείχνει πολύ καλό «πρόσωπο».

Ένα από τα «καυτά» θέματα από το περασμένο καλοκαίρι για τον Όμιλο ήταν η απόκτηση παικτών στα μετόπισθεν. Οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου επέλεξαν τότε τον Γιώργο Κουτρουμπή, ενώ τον Ιανουάριο στο ρόστερ προστέθηκε ο Νίκος Βαφέας, σε μια κίνηση περισσότερο με το… βλέμμα στο μέλλον.

Αυτή η συζήτηση, βέβαια, ουσιαστικά είχε αναπτυχθεί και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα περισσότερο στις τάξεις του κόσμου. Γιατί ήταν ξεκάθαρο πως το ότι δεν αποκτήθηκε κι άλλο στόπερ το καλοκαίρι ήταν επιλογή του τεχνικού επιτελείου.

Στο χειμερινό «παζάρι» η ομάδα έψαξε αρκετά, ωστόσο στο φινάλε χάλασε μία μεταγραφή, που έμοιαζε να βρίσκεται στα τελειώματα της.

Πέρα, όμως, απ’ όλα αυτά, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Και αυτό γιατί ο Κουτρουμπής παρουσιάζεται όλο και καλύτερος στο παιχνίδι του.

Μπορεί να του πήρε λίγο παραπάνω ν’ ανεβάσει… στροφές, αφού η αποχή του από τη δράση ήταν μεγάλη, όμως πλέον βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Από ματς σε ματς εμφανίζεται βελτιωμένος και αυτό φυσικά μόνο θετικά έχει για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει πια αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, παρουσιάζεται σίγουρος στις επεμβάσεις του, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να μεταφέρει σωστά το παιχνίδι του ΟΦΗ μπροστά.

Έτσι κι αλλιώς οι ικανότητες του και οι «παραστάσεις» του αποτέλεσαν το βασικότερο λόγο που οι «ασπρόμαυροι» τον επέλεξαν.

Ήταν θέμα χρόνου να επανέλθει πλήρως και να εξελιχθεί σε μια πολύτιμη μονάδα του Ομίλου. Με την απόδοση των τελευταίων εβδομάδων, έτσι, αποδεικνύει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Και για τον ΟΦΗ είναι κάτι πολύ σπουδαίο, καθώς η κανονική περίοδος φτάνει στο τέλος της και το σύνολο του Σίμου δίνει τη «μάχη» του για να κλείσει θέση στα πλέι οφ. Και ο καλός Κουτρουμπής είναι απαραίτητος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.