Όλος ο κόσμος «παραμιλάει» με το ψαλιδάκι του Ρονάλντο

09:04 | 04/04/2018

Το υπερφυσικό ανάποδο ψαλίδι του Ρονάλντο, που αναγνωρίστηκε από κάθε φίλαθλο στον κόσμο

Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, από χθες το βράδυ συζητούν μόνο ένα πράγμα: το απίθανο γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους. Γκολ με ανάποδο ψαλίδι έχουμε δει στα γήπεδα, όμως κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναδεί. Ο Πορτογάλος σηκώνεται τόσο ψηλά, με το πόδι του να φτάνει κοντά στα 2,5 μέτρα ύψος, πριν χτυπήσει την μπάλα και τη στείλει στα δίχτυα του Μπουφόν. Μάλιστα, οι οπαδοί της "Γηραιάς Κυρίας" τον αποθέωσαν με standing ovation, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανταπέδωσε το χειροκρότημα. 

Δείτε παραπάνω το πρωτοσέλιδο της Ισπανικής ''Μarca''

Αμέσως η πλειονότητα των φίλων της Γιούβε άρχισε να χειροκροτεί έντονα, με τον Κριστιάνο να ανταποδίδει και να ευχαριστεί τον κόσμο, κάνοντας μια μικρή υπόκλιση.

«Άφωνος» έμεινε και ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος πάντως μετά το ματς είπε γελώντας πως το δικό του γκολ απέναντι στη Λεβερκούζεν (τελικός Τσάμπιονς Λιγκ 2002) ήταν καλύτερο.

Η αντίδραση του Ζιντάν:

Μπουφόν: «Ρονάλντο και Μέσι είναι στο επίπεδο των Μαραντόνα και Πελέ»

«Βλέπουμε τι κάνει και τι έκανε πάντα ο Ρονάλντο, ένας παίκτης εκπληκτικού επιπέδου που μαζί με τον Μέσι πιάνουν τα μεγαλύτερα ύψη» είπε στην Mediaset ο Μπουφόν. «Αυτό σημαίνει ότι η αξία τους συγκρίνεται με τους Μαραντόνα και Πελέ για τον τρόπο που είναι καθοριστικοί στα παιχνίδια και τους τίτλους που κατακτούν οι ομάδες τους». Ο 40χρονος συνέχισε. «Λάθη μπορεί να συμβούν παίζουμε κόντρα σε εκπληκτικούς πρωταθλητές οι οποίοι σε αναγκάζουν να είσαι λιγότερο ακριβής απ' ότι είσαι συνήθως. Αυτό συμβαίνει επειδή αντιμετωπίζεις τους καλύτερους και μιλάμε για ανθρώπους που έχουν 500 γκολ, υπάρχει κάποιος λόγος που το έχουν καταφέρει αυτό. Νιώθω μεγάλη απογοήτευση, επειδή πιθανότατα δεν θα συνεχίσουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Πρέπει να έχει καθαρό κεφάλι για να καταλάνεις ότι είναι αντικειμενικά καλύτεροι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.