Ολυμπιακός - ΟΦΗ και ΑΕΚ - Άρης στο πρόγραμμα της Κυριακής

09:50 | 29/01/2023

Δύο αγώνες συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League την Κυριακή (29/01) 

Η μάχη της Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (29/01) με δύο αναμετρήσεις. Ο ΟΦΗ αγωνίζεται στο ''Καραϊσκάκης'' με τον Ολυμπιακό στις 16.00 ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στις 19.30.

Οι Πειραιώτες ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας και βρίσκονται στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο -5 από τη δεύτερη ΑΕΚ, συνεπώς με το “τρίποντο” “καραδοκούν” ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη μεριά, ο ΟΦΗ προέρχεται από μια σημαντική νίκη με 1:0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και έτσι πλέον δεσπόζει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, οι Κρητικοί μετρούν πέντε παιχνίδια αήττητοι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντόη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, τον Κασάμι, αλλά και τον Μαρσέλο. Στον αντίποδα, εκτός λόγω τιμωρίας έμεινε ο Μεγιάδο, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται για λογαρισμό των Κρητικών το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, Γκρόνινγκ.

Στο δεύτερο και τελευταίο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ φιλοξενεί στις 19:30 στην “OPAP Arena” τον Άρη και έχει ξεκάθαρο στόχο. Τη νίκη, για να προσπεράσει έστω και προσωρινά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας. Η “Ένωση” προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, όπως από θετικό αποτέλεσμα προέρχονται και οι Θεσσαλονικείς που επιβλήθηκαν με άνεση επί του Βόλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Λιβάι Γκαρσία και Νίκλας Ελίασον να είναι έτοιμοι, οπότε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν, έμειναν εκτός οι τραυματίες Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι. Στον αντίποδα, για τον Άρη, εκτός για μεγάλο διάστημα θα παραμείνει ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη χιαστού, ενώ ο Άλαν Πάρτνιου δεν υπολογίζει παράλληλα στους Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Πάλμα, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδη και Καρακασίδη, όμως στην αποστολή επέστρεψαν οι Οντουμπάτζο και Νταμπό.//

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:00 Stoiximan Super League: Ολυμπιακός - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Stoximan Super League: ΑΕΚ - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στη Super League:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Βόλος – Παναιτωλικός 2:3
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1:1

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

16:00 Ολυμπιακός – ΟΦΗ
19:30 ΑΕΚ – Άρης

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

18:00 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
19:30 Λαμία – Ιωνικός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.