Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα των τελικών

15:40 | 06/07/2020

Επίσημη… μορφή πήρε το πρόγραμμα των τελικών της Volley League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Έπειτα από 10 χρόνια, οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού αθλητισμού δίνουν το «παρών» στους τελικούς της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ και θα παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του δεύτερου τίτλου μέσα στην σεζόν, μια και πριν από μερικούς μήνες, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είχαν κατακτήσει το League Cup, σε διπλούς τελικούς με τους «ερυθρόλευκους».

Οι δύο «μονομάχοι» θα βρεθούν και πάλι στην… αρένα, αυτή την φορά για την κούπα της Volley League, μια και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στους τελικούς επικρατώντας 2-1 στις νίκες επί του Φοίνικα Σύρου και ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παρουσία του με το ίδιο αποτέλεσμα (2-1) στις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Όπως ήταν γνωστό από την… προκήρυξη της Volley League για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην μετά… κορονοϊού εποχή, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις φυσικές έδρες των ομάδων, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα, μια και είχε τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Το πρώτο σερβίς των τελικών έχει προγραμματιστεί να γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, οι δύο «αιώνιοι» θα βρεθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και οι τελικοί θα αρχίσουν στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την ERT Sports.

Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 18:30 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, την έδρα του Παναθηναϊκού, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο ματς, μια και ο πρωταθλητής θα βγει στις δύο νίκες, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 19:00 και πάλι στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Συνοπτικά το πρόγραμμα των τελικών της Volley League:

Πέμπτη 9 Ιουλίου 19:00 Ρέντη (ERT Sports): Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κυριακή 12 Ιουλίου 18:30 Αγ. Θωμά (ERT Sports): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τετάρτη 15 Ιουλίου 19:00 Ρέντη (ERT Sports): Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

πηγή: onsports.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.