Oμάδα έκανε μεταγραφή... λάθος παίκτη!

09:32 | 18/07/2019

Σύλλογος της Τουρκίας απέκτησε... λάθος ποδοσφαιριστή τον οποίο και αποδέσμευσε μια ημέρα μετά

Η Μενέμενσπορ ανέβηκε φέτος στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος όμως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε γνωστό για τον πιο περίεργο τρόπο. Οι άνθρωποι των νεοφώτιστων ολοκλήρωσαν μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, παίρνοντας άλλον παίκτη από εκείνον που είχαν δει σε dvd και είχαν βάλει στο μάτι, γεγονός που τους ανάγκασε να τον απολύσουν σε 24ώρες!

Ο παίκτης που ήθελε να αποκτήσει η ομάδα της Μενεμένης ήταν ο 23χρονος Γκαμπονέζος επιθετικός της Σαλερνιτάνα, Λάμιν Τζάλοου, όμως αντί να μπει εκείνος στο αεροπλάνο και να προσγειωθεί στην Τουρκία, το έκανε ο άσημος Άλφα Τζάλοου, 21χρονος επιθετικός της Αλκοτσεντένσε, ομάδας που παίζει στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, βγήκαν και οι αντίστοιχες φωτογραφίες και όταν οι άνθρωποι της ομάδας αντιλήφθηκαν το λάθος τους, έβγαλαν ανακοίνωση την επόμενη ημέρα όπου έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη, με την πρόφαση πως δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ!

πληροφορίες: sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.