Ο ΟΦΗ έχει δύο λόγους να αισιοδοξεί

12:04 | 25/04/2019

Η παρουσία των Νέιρα και Ναμπί κάνει πιο... ελκυστικό και επικίνδυνο τον ΟΦΗ ενόψει Ατρόμητου.

Η αποστολή του Ομίλου στο Περιστέρι θα είναι υπέρ το δέον δύσκολη και οι πολλές και σημαντικές απουσίες περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και τα ευχάριστα για τον Χάιμε Βέρα, αφού θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Χουάν Νέιρα και τον Αντίλ Ναμπί.

Ο Αργεντινός εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ ο Άγγλος έδειξε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πως έχει αφήσει πίσω του μια και καλή τον τραυματισμό που τόσο τον ταλαιπώρησε και είναι σε θέση να προσφέρει από το ξεκίνημα του ματς.

Είναι σίγουρο ότι ο Χιλιανός τεχνικός με την παρουσία των δύο βιρτουόζων μπορεί να οργανώσει πολύ καλύτερα τα σχέδια του.

Ο 30χρονος λατινοαμερικανός τους τελευταίους μήνες εμφανίζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Η μαχητικότητα και οι εμπνεύσεις του μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω μεσοεπιθετικά, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ναμπί, όπως, άλλωστε, φάνηκε και απέναντι στους Αρκάδες, καθώς  στο διάστημα που έπαιξε, ανέβασε όλο τον  ΟΦΗ.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία οι δυο τους προσθέτουν περισσότερη φαντασία στο παιχνίδι του Ομίλου και τον κάνουν δεδομένα πιο απειλητικό.

Είναι ξεκάθαρο, βέβαια, πως στις 5 Μαΐου άπαντες πρέπει να είναι πανέτοιμοι απ' όλες τις πλευρές. Ο αντίπαλος έχει το κίνητρο της 3ης θέσης, είναι αρκετά δυνατός, όμως οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν το αποτέλεσμα, που θα τους εξασφαλίσει τουλάχιστον τη συμμετοχή τους στα μπαράζ, ό, τι κι αν γίνει στις υπόλοιπες συναντήσεις.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θερμό» τετ α τετ Ζαγοράκη-Πουρσανίδη

Είναι ένας άλλος, ζει σε παράνοια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.