Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Ηρθε η ώρα το Γεντί Κουλέ να δείξει ξανά την δύναμη του!»

12:26 | 12/08/2022

Κάλεσμα από τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ που με κοινή τους ανακοίνωση καλούν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο τη νέα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αδέρφια Ομιλίτες μετά από δύο χρόνια απομόνωσης και κυνηγητού όλων των οπαδών της χωρας σαν να είναι οι χειρότεροι εγκληματίες του κόσμου, με ερειπωμένα και χωρίς φωνή γήπεδα, ήρθε η ώρα της επιστροφής μας στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” έτσι όπως πρέπει.

Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας και να βρεθούμε ξανά δίπλα στην αγαπημένη μας καθημερινότητα, αυτή του γηπέδου. Ξεκινάει μια χρονιά που όλοι περιμεναμε, να ζήσουμε ξανά όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα και με την προσδοκία να έρθουν μέρες επιτυχίας και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Κανένας δεν περισσεύει, κανένας δεν πρέπει να λείπει, ο ΟΦΗ μας έχει ανάγκη όλους. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς ταμπέλες, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλές πράξεις.

Η Θύρα 4 συσπειρωμένη, γεμάτη ένταση, παλμό και φωνή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και είναι ικανή να αποτελέσει την ασπίδα της ομάδας απέναντι σε όλους.

Μια χρονιά που πιστεύουμε πως θα βρει τον ΟΦΗ μας ψηλοτερα εμείς πιστοί στο χρέος μας θα βρεθουμε ξανά δίπλα του.

Να ανταμώσουμε ξανά με τα αδέρφια μας έξω από το γήπεδο, στα στενά των Καμινίων και όλοι μαζί να κάνουμε το γήπεδο να «φλέγεται».

Ο λαος του ΟΦΗ είναι η δύναμη του, η φωνή του, το στήριγμα του, ο ΟΦΗ είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Ήρθε η ώρα το Γεντι Κουλε να δείξει ξανα την δύναμη του και να βοηθησει την ομάδα μας να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Να γίνουμε όλοι εμείς η σπίθα που θέλουμε να δούμε στα μάτια των παικτών μας που φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι και την ίδια την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η συσπείρωση της εξέδρας ξεκινάει από όλους μας χωρίς ομιλομετρα με μεγάλη όμως αυτοκριτική.

Μερες και νυχτες ονειρεμένες που θέλουμε να ζήσουμε ξανά με ολους αυτους που για 10ετιες παλεύαμε δίπλα δίπλα για ένα ΟΦΗ ανεξάρτητο, αυτοδιοίκητο και δυνατό.

Να είμαστε όλοι εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε και όπως μόνο εμείς έχουμε μάθει να κάνουμε τόσα χρόνια. Από τους αγώνες για την ανεξαρτησία μας στους δρόμους του Ηρακλείου και ολης της χώρας.

Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι και για ένα ακομη σημαντικό λόγο, για τ’ αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά..

Τους αγώνες μας, τις θυσίες μας και το αιμα που εχουμε καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια για έναν δυνατό και ανεξάρτητο ΟΦΗ δεν το χαρίζουμε σε κανέναν.

ΑΝΑΨΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ.

Υγ Τα διαρκείας μας και ολοι στις θεσεις μας.

Σ.Φ ΟΦΗ Κρητες 4 Θ. Παπαδόπουλος

Snakes 4 Heraklion Club

Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών

Σ.Φ. ΟΦΗ Αθηνών Νίκος Ξυλούρης

Σ.Φ. ΟΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.