Oριστικό: «Mετακομίζει» στη Ν. Αλικαρνασσό ο Εργοτέλης

15:26 | 01/12/2018

Στο γήπεδο του Ηροδότου, θα αγωνιστεί απέναντι στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης, στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της Football league

Όπως ανέφερε το Capitano.gr το πρωί του Σαββάτου, στον Εργοτέλη είχε προκριθεί από την αρχή η λύση του γηπέδου του Ηροδότου για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. 

Πλέον, είναι οριστικό και η ομάδα του Νικκι Παπαβασιλείου θα αναγκαστεί να ''μετακομίσει'' για μια αγωνιστική στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού. Θυμίζουμε ότι η αλλαγή έδρας θα γίνει λόγω του ότι το Παγκρήτιο έκλεισε για εργασίες στον χλοοτάπητα του γηπέδου. Έτσι, στον Εργοτέλη θα παίξουν μέσα σε λίγες ημέρες δύο φορές στο ίδιο γήπεδο.

Στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο όλα κυλούν σε ρυθμούς... Ηροδότου καθώς αύριο υπάρχει η αναμέτρηση με τους ''μπλε'' της Ν. Αλικαρνασσού. Τα νέα από τις προπονήσεις είναι ευχάριστα, καθώς δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα ενώ οι Ροβίθης και Καπνίδης μπήκαν κανονικά σε ρυθμούς αγώνα. Πλέον, αναμένεται η αποστολή από τον προπονητή του Νίκκι Παπαβασιλείου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.