«Όταν ο Λιονέλ χαμογελά, χαμογελάει και η ομάδα»

13:30 | 07/08/2022

«Όταν ο Λιονέλ χαμογελά, χαμογελάει και η ομάδα», είπε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Αργεντινού διεθνή επιθετικού σκόρερ δύο γκολ, χθες εναντίον της Κλερμόν (5-0), στην πρεμιέρα της Ligue 1.

«Μιλήσαμε με τον Λιονέλ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ιαπωνία για να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά», εξήγησε ο Γκαλτιέ. «Έχει μια πολύ οξεία, πολύ ξεκάθαρη αίσθηση τακτικής. Βλέπει γρήγορα πού πρέπει να βρεθεί και πώς πρέπει να παίξει με τους συμπαίκτες του και όταν ο Λέο χαμογελάει, χαμογελάει και η ομάδα», πρόσθεσε ο νέος κόουτς της Παρί μετά το εντυπωσιακό 5-0 της πρεμιέρας.

«Ο Λιονέλ, παίζει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και 17 χρόνια, είχε μια δύσκολη σεζόν την περασμένη σεζόν, έπρεπε να εγκλιματιστεί, έκανε μια αλλαγή στη ζωή του. Αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχε τουλάχιστον 30 γκολ ανά σεζόν. Όσο λοιπόν έχει κάνει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία και έχει τον προσανατολισμό του σε επίπεδο οικογένειας, συλλόγου και συνεργατών, δεν υπάρχει λόγος για τον Λιονέλ να μην κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Όταν συνεργαστεί με τον Κιλιάν Μπαπέ (σ.σ: τραυματίας), θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιθετική δύναμη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.