Ούτε με τον Μπόλονι νίκησε ο Παναθηναϊκός!

22:37 | 24/10/2020

Νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο του Μπόλονι (1-1 με Βόλο)

Στο σαββατιάτικο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός και Βόλος έμειναν στο -δίκαιο- 1-1 στο ΟΑΚΑ

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, τον πίεσε και δεν τον άφησε να κάνει το παιχνίδι του. Οι «πράσινοι», πάντως, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όπως και οι γηπεδούχοι που σε αρκετές περιπτώσεις έδειξαν επικίνδυνοι.

Στο δεύτερο μέρος το ματς άλλαξε αφού ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Αρχικά, στο 55' ο Καρλίτος έχασε πέναλτι (το απέκρουσε ο γκολκίπερ του Βόλου), αλλά στην επόμενη φάση, μετά από κόρνερ, σκόραρε με κεφαλιά και εξιλεώθηκε.

Ο Βόλος ρίσκαρε, έπαιξε φουλ επιθετικά, ο Παναθηναϊκός γύρισε πίσω και... τιμωρήθηκε. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαρτόλο σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 του ΟΑΚΑ, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Φ. Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αϊτόρ (68’ Μολό), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος (75’ Μπουζούκης).

ΒΟΛΟΣ (Αν. Λόπες): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σ. Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (73’ Νίνης), Μπαριέντος (77’ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα (90’+3’ Ντεντάκης), Μαρτίνες (90’+4’ Κιάκος), Δουβίκας.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.